Clearing met de Acces Bars van Access Consciousness

Clearing met de Acces Bars van Access Consciousness
Bozena Boszczyk, Boconsult
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling


Wist je dat er 32 punten op het hoofd zitten die, wanneer ze zacht aangeraakt worden, moeiteloos alles ontladen wat je niet meer nodig hebt en wat je in de weg zit? In deze punten liggen JAREN EN JAREN aan alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overdenkingen opgeslagen. 

In een hands on proces ruimen we alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad. Bars kunnen dus gebruikt worden om veranderingen te bewerkstelligen op alle gebieden in je leven.

Maar.....

Vaak kan je niet onder woorden brengen wat de blokkade of beperking is die je dwars zit, maar is het een energie die je voelt en die werkt beperkend.
Met verbale "clearing" lokaliseren we de energie die je onbewust hebt gecreëerd en in stand houdt, en die veranderen we.

In deze interactieve lezing gaan we met verbale clearing opruimen dat wat jou beperkt, belast, tegenhoudt om moeiteloos en met plezier te leven.
Op een ontspannen manier gaan we samen opruimen.
Kom het ervaren....en dan ben je net zo enthousiast als zovelen voor jou die ook deze ervaring hebben gehad.

Door wie

Mijn missie is jou te inspireren om THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF. Vanuit mijn eigen levenservaring gemixed met de vele cursussen en lezingen die ik sinds 1999 gevolgd heb, wil ik jou ondersteunen om tot je eigen inzichten te komen en dit op jouw uniek tempo. Om jouw je kracht als wezen vanuit het OORSPRONKELIJK SCHEPPINGSVELD te laten ervaren gebruik ik verschillende tools: Behalve persoonlijke begeleiding en groepscursussen ben ik dankbaar om te mogen werken met de STARGATE , met de BARS™ van Access Consciousness, en ook met de Chinese Massage. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Bozena Boszczyk
Organisatie: 
Boconsult
Woonplaats: 
Maasmechelen
Telefoonnummer: 
0032 487412740
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Bozena Boszczyk, Boconsult

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling