Aardevrouwen Spreken

Aardevrouwen Spreken
Aardevrouwen Spreken
Aardevrouwen Spreken
Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur
Workshop, Mystiek

Kom je luisteren naar de wijsheid, woede en/of wensen van je zussen en je eigen verhaal daarin? Wat heb jij de wereld te vertellen, wat zou jij willen en hoe geef jij daar vorm aan? Gezamenlijk beluisteren we wat er geleerd en gedaan wil worden tijdens deze workshop.

Zo steunen we elkaar, eren we onze eigenheid en nemen we kleine of grotere stappen in het realiseren van onze dromen. Opdat de aarde en al haar bewoners een betere wereld zal zijn. Naar het gelijknamige boek “Aarde-vrouwen spreken”, een uitgave van A3boeken, waarin ik een bijdrage schreef onder titel "Wees gelukkig, de weg is nog lang'.

Aardevrouwen spreken … woorden van wijsheid & zorg, inspiratie & verdriet, verlangen & boosheid, ervaring & frustratie, planning & stilte, humor & liefde. En wie luistert er dan, wie luistert er naar jou? Luister jij naar je eigen aard en natuur, en wie of wat spreekt er dan door jou heen? In deze workshop krijg je de ruimte om je verhaal te delen, te luisteren naar anderen en samen vorm te geven aan deze ontmoeting van Aardevrouwen. Misschien wil jij je ideaal een stapje dichterbij brengen. Gewoon met andere vrouwen samen in gesprek over wat jou bezighoudt. Heb je een grootse visie en zoek je goede raad. Of leeft er een stil verlangen dat nu eindelijk eens gehoord wil worden?

Ik nodig je uit te komen met dat wat er in je leeft, en waar je misschien nog nooit woorden aan gegeven hebt. Of waar je nu eindelijk eens werk van wilt maken. In de veilige setting van een vrouwencirkel zullen we zijn met dat wat er gezien, gehoord en beluisterd wil worden. Om vervolgens samen te komen tot een invulling van een cirkel die daar ruimte aan geeft. Misschien kun je in de veilige inspirerende setting van ECOlonie een vervolgstap zetten in je sluimerende plan.

Wordt gehouden op:Over de docent

Als ecologe en Druïda luister ik graag intuïtief naar de natuur en mijn eigen natuur. Zo heb ik ooit gehoor gegeven aan de roep om een ‘Aarde School’ te laten ontstaan en heb jaren invulling gegeven aan 'Reizende Aarde School'. Ik ben boeken gaan schrijven en heb velen gestimuleerd om hun eigen aard en natuur te volgen. Spiegelend aan de natuur en luisterend naar de roep van de aarde, is het zo verrassend om de helende wijsheid van de natuur telkens weer te beleven. De schoonheid en kracht van de magische wereld op ECOlonie leent zich daar uitstekend voor.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerwine Wuring
Organisatie: 
Aerda, Praktijk Mens&Natuur
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
06-23367762
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling