Een vuurmeditatie

Een vuurmeditatie
Een vuurmeditatie
Een vuurmeditatie
Harmen de Haas en Gerwine Wuring
Overige activiteit, Mystiek

Benut dit vuur om je eigen kooltjes aan te wakkeren, klaar voor de dag. Dan kijken we elkaar nog even diep in de ogen en je kunt de dag heerlijk beginnen.


Met Harmen de Haas en Gerwine Wuring

Locatie: Zilverweide
Tijd: Elke ochtend, maandag t/m donderdag, 7.30 tot 8 uur. 

Door wie

Harmen de Haas: Vuur speelt al van jongsafaan een belangrijke rol in mijn leven. Als vuurman ben ik sinds lang betrokken bij het centrale festival vuur en haar ceremonieën. Op ECOlonie heb ik de voorbije festival jaren 's ochtends een vuurmeditatie gegeven om de invloed van de vlammen en de kooltjes in je eigen lijf te ervaren. ECOlonie is voor mij ook een plek om me 'over te geven' aan de energiestroom aldaar. Een oefening voor mezelf om er zo weinig mogelijk 'tussen te zetten en aldus beschikbaar te zijn voor het 'groter veld' van mensen en 'locatie.

Han Vonk: Mijn achternaam is Vonk en daar voel mij ook zeer mee verbonden. Ik mag een Vonk zijn in mijn leven en andermans leven. Een Vonk om het vuur aan te steken. Als Vuurman ceremonies begeleiden is een passie. Het afgelopen festival heb ik als vuurman mogen zorgen voor het centrale vuur. De energie dragen voor het festival en zorgen voor de mensen door er te zijn. Vuur dat mag branden in het hart om eerst jezelf te verwarmen. De energie te laten stromen door blokkades weg te branden. Daardoor ontstaat er ruimte om alles te voelen, te ervaren en vrij zijn.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas
Woonplaats: 
Leeuwarden
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Harmen de Haas en Gerwine Wuring

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling