Abun'Dance'Ualisations - Geannuleerd

Abun'Dance'Ualisations - Geannuleerd
Belinda van der Pool
Workshop, Duurzaamheid

Abun'Dance'Ualisations is een dans, zang en healingvorm waarbij we onze intentiekracht en visualisatie vermogen gebruiken om onze dromen te manifesteren en de Hemel op Aarde te creeeren. 

Alles wat wij wensen is namelijk al aanwezig in onze YoUniverse. De kosmische grap is dat wij om onze dromen te manifesteren al in de frequentie van de vervulling van de wens (overvloed) dienen te verkeren. Daarom nodigen we onze innerlijke Dromer, Healer, Magier en Krijger uit om door ons heen te zingen en te dansen. Om blokkades uit de weg te ruimen en onze intenties kracht bij te zetten.

Met elkaar creëren we een Sacred Space die als bedding dient voor de geboorte van onze manifestaties. Tijdens de Sharing met de Talking Stick kan een ieder zijn verhaal delen ten aanzien van het gekozen thema (intentie). We passen hierbij de Yin Principes toe: luisteren zonder interventie, oordeel of advies. Vervolgens vindt er een energetische groepsclearing plaats waarbij ballast energie in het fysiek en energetisch systeem opgeschoond wordt en vitale energie geactiveerd. Tijdens dit proces lig je comfortabel op een matje (zelf meenemen!)

Na de pauze bekrachtigen we onze intenties met zang (mantra achtige songs) en dans (soms vrij en soms vanuit een bepaalde bewegingsvorm). Wanneer we bubbelen van vreugdevolle energie sluiten we af met een bekrachtigende meditatie voor Wereld Vrede en Ascensie.

De workshop wordt verzorgd door Dansende Poema ofwel Belinda van der Pool. In deze workshop combineert zij haar passies dansen, zingen, healen en verbinden met de wortels van ons bestaan. Belinda heeft zich 30 jaar georienteerd in natuurlijke geneeswijzen en healingmethoden. In haar praktijk InnerChique werkt ze met Bioresonantie, Mahatma healing en Massage. Tevens organiseert ze trainingen van Ziek naar InnerChique. Op het Eigentijds Festival verzorgt ze ook de workshop Emotionele Permacultuur.

Wordt gehouden op:Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Belinda van der Pool
Organisatie: 
Plant a Party
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Belinda van der Pool

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling