Djembé Meditation Drumming

Djembé Meditation Drumming
Victor Sams, Gan Production/Djembeland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Niemand heeft ritme, ritme heeft ons. Wij hebben kennis om gebruik te maken van ritme! Dit is ook de doelstelling van onze djembé training. Een begeleidend gevoelsmatige, ritmische en communicatieve ervaring. Samen maken we een spiritueel gesynchroniseerde reis met de bekende magische djembé drum door het spectrum van het ritmische gevoel van West-Afrika en het Caribisch gebied.

De inhoudelijke elementen van de training zijn: innerlijke energiekranen openen, contact maken met onze gelukkigste geest en vorm geven aan ritmische energie. Stilte is de wig van het ritme. Vanuit stilte zal een gezamenlijk ritme opgebouwd worden, tot een feestelijk ritmisch orgaan waarbij er gezongen en gedanst zal worden. Voor deze workshop hoef je helemaal geen ervaring te hebben. De in deze training gebruikte methode maakt het toegankelijk voor iedereen. Je hoeft ook geen djembé te hebben want de instrumenten staan voor jullie klaar. Het enige wat van je gevraagd wordt om mee te nemen, is jullie openheid en een goed humeur!

 

Wordt gehouden op:

  • Maandagmiddag: [124] Djembé Meditation Drumming
    Eigen bijdrage gebruik Djembé:
  • Dinsdagochtend: [125] Djembé Meditation Drumming
    Eigen bijdrage gebruik Djembé:
  • Donderdagochtend: [127] Djembé Meditation Drumming
    Eigen bijdrage gebruik Djembé:


Over de docent

De Caribische muziekkunstenaar Victor Sams is zanger, componist, en bespeelt de ngoni en djembé. Hij is van huis uit een reggae artiest, maar heeft zich verdiept in de West-Afrikaanse traditionele muziek. Victor Sams heeft meer dan 26 jaar ervaring als workshopleider en heeft jarenlang djembéworkshops met zang gegeven op het Eigentijds Festival. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Victor Sams
Organisatie: 
Gan Production/Djembeland
Woonplaats: 
Amsterdam
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Victor Sams, Gan Production/Djembeland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling