Theta-healing

Theta-healing
Peter Wilms, Ohmm
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Theta-healing is een eenvoudige en krachtige methode om een snelle en blijvende verandering te maken in je leven. Met Theta-healing, ontwikkeld door Vianna Stibal, zet je overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades om naar datgene dat jou optimaal ondersteunt in jouw functioneren en persoonlijke groei.

Theta-healing geeft je direct toegang tot je onderbewuste. Je werkt met het celgeheugen, waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke, genetische, historische en zielsinformatie. Je kijkt vanuit je eigen vrije wil naar je beperkende programma’s en waartoe deze gediend hebben. Vervolgens breng je met de Theta-healing techniek op celniveau een nieuwe programmering in je bewustzijn. Het helpt je om weer in je eigen liefde en kracht te staan en de juiste keuzes te maken voor je eigen welzijn.

Door wie

Als professioneel muzikant heb ik de laatste jaren mijn persoonlijke spirituele ontwikkeling geïntegreerd in mijn muziek. Ik zoek graag de diepgang en stilte op in de muziek. Het is telkens een uitnodiging om contact te maken met je diepste zelf. Dat is waar ik de meeste vervulling uit haal. Naast concerten en muziekworkshops geef ik ook meditatiesessies, coaching en Theta-healing. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Wilms
Organisatie: 
Open Heart Music & Meditation
Woonplaats: 
Culemborg
Telefoonnummer: 
06 - 385 44 321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Wilms, Ohmm

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling