Tantra, het Geheim van de Liefde - Geannuleerd

Tantra, het Geheim van de Liefde - Geannuleerd
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Heb je genoeg van verwijten, strijd en eenzaamheid? Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van liefde zonder strijd en pijn. Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht. Op die manier werk je niet alleen aan een stabiele en opwindende relatie, maar ook aan een liefdevolle wereld.

In literatuur, films en ook in veel relaties is de liefde een romantisch drama met hoge pieken en diepe dalen. Regelmatig komen mensen bij ons in therapie of workshops met een verhaal over veel ruzie en weinig seks. Soms is het verhaal na een paar weken al totaal anders: ze hebben de liefde en de passie weer teruggevonden. Maar wel een andere liefde en passie dan waar ze naar op zoek waren.

We zien dat veel mensen een romantische overtuiging over de liefde hebben die onhaalbaar is en vooral strijd oproept. In het tantrisch boeddhisme hebben we een andere vorm van liefde gevonden, die verbindend én opwindend is. Een liefde die lang geheim gehouden is, maar nu steeds meer bekend wordt in het westen.

In deze workshop nemen we je mee in de essenties van deze liefdestraining. In de workshop verbinden we de ervaring van de oefeningen met het geven van betekenis waardoor de tantrische liefde een plek in je leven krijgt.

De workshop is voor iedereen: singles, stellen en mensen die een relatie hebben en alleen komen. Wij geven een respectvolle en spirituele vorm van tantra, waarin wij duidelijke grenzen aangeven.

Meenemen: matje of slaapzak om op te zitten/liggen.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied. In april 2019 verscheen hun boek Tantra, het geheim van de liefde. Verlangen is het belangrijkste thema en een mogelijkheid voor een krachtige tantrische meditatie. Als je echt vrij kunt zijn in je verlangen ben je vrij én in verbinding. Dan kunt je kiezen om te leven in balans en in liefdevolle vriendelijkheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden
Organisatie: 
Tantratraining
Woonplaats: 
Vleuten
Telefoonnummer: 
06-24694704

Alle activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling