Het Clarity Proces

Het Clarity Proces
Akki Colenbrander
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

Het Clarity Proces geeft helderheid in je patronen en overtuigingen. Het is een voortdurende beweging tussen verleden en het nu, met als doel die twee sneller en vaker van elkaar te scheiden zodat je vrijer kunt leven. Aan de hand van een aantal metaforen maak je kennis met het mechanisme achter die patronen en overtuigingen.

Neem bijvoorbeeld de bodyguard, die tussen jou en het leven staat om je te beschermen. Wil je weten wat het leven is en wie jij daarin bent? Dan moet je voorbij de bodyguard en daarvoor moet je met hem in gesprek. Je leert waarom het niet eenvoudig is hem van gedachten te veranderen en leert begrijpen dat hij er is om jou te helpen. Dit weten en snappen is een eerste belangrijke stap om het systeem wat te laten ontspannen.

In het Clarity Proces zelf oefen je je in het bewust aanwezigheid zijn tijdens en het in werking zien van het mechanisme, bijvoorbeeld die bodyguard. De ondersteunende natuur van Ecolonie en de structuur van het Eigentijds Festival zijn hierbij enorm behulpzaam. De meeste mensen ontspannen in de natuur, mede doordat ze er minder projecties op hebben. En dat we zo goed verzorgd worden tijdens het festival, maakt dat onze bodyguard z'n taken iets minder zwaar neemt.

Door wie

Akki Colenbrander: Ik ben ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Door het Clarity Proces kan ik zelf in contact komen met mijn verdedigingssysteem, dat het beste met voor heeft, maar zich regelmatig vergist in onze leeftijd. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en ziet wat werkelijk nu is. Heel jezelf beetje bij beetje, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Akki Colenbrander
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-21236701

Alle activiteiten van Akki Colenbrander

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling