Vrouw en Drum

Vrouw en Drum
Vrouw en Drum
Vrouw en Drum
Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel
Workshop, Mystiek

Vrouwen hebben iets met de drum… wat dat is en waar dat vandaan komt en hoe dat komt zijn onderwerpen die voorbij komen in deze interactieve geanimeerde workshop over het heden en verleden van drummen.

Aan de hand van een serie handgemaakte drums vertelt Eve een interactief verhaal over de verschillende culturen en hun gebruik van drums door de tijden heen. Wat dat met vrouwen te maken heeft wordt vanzelf duidelijk.

Geïnspireerd door Layne Redmond’s boek “En de drummers waren vrouwen – een spirituele geschiedenis van het ritme”, deelt Eve haar persoonlijke ervaringen. Het verhaal nodigt je uit om zelf te verbinden met de drum, verschillende drums uit te proberen en te ervaren wat dat met je kan doen.

Deze workshop spreekt vanuit een vrouwenperspectief en is bedoelt om vooral vrouwen deze ervaring te bieden.

Neem water mee en iets om op te zitten.

Over de docent

Eve Oevering (1973) is Ecoloog, drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. We delen onze creaties, inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek. Oerakel gebruikt Aarde Magie om jou je eigen puurheid, jouw Oer te laten ontdekken en inzichten voor jouw pad te vinden in het Web van Leven. Wij (Eve en Mark) passen daarbij oude shamanistische gebruiken toe in de frequenties van nu. We delen onze passies in drumbouw, drumcirkels, atelier, rond het aardevuur en met workshops op de oude hooizolder van onze boerderij in Nispen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Nispen
Telefoonnummer: 
0630399550
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling