Yoga Nidra

Yoga Nidra
Yoga Nidra
Remke Schermer, Retraites M/V
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Yoga Nidrā betekend letterlijk ‘yoga van de droomloze slaap’. Het is alles behalve slapen zoals je ‘s nachts doet. Via Yoga Nidrā bereik je een diepe, droomloze slaap met een spoor van bewustzijn en verbinding met je omgeving.

Door de diepe ontspanning ontstaan theta- en delta-hersengolven en bereik je een staat tussen slapen en waken. Hierin worden ervaringen en fragmenten van herinneringen verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam neemt af en de bloeddruk en hartslag daalt. Het heeft een zeer helende werking op lichaam en geest.

Wat neem je mee?
Een yogamat of matrasje, een deken, hoofdkussen!

Wordt gehouden op:Over de docent

Een weg creëeren naar een leven in balans door te bewegen, te ontspannen en te ontdekken. Mensen raken, ze in contact laten komen met de energie en de stilte in zichzelf. Als energetisch therapeut en coach, in 1 op 1 sessies of als trainer met kleine en grotere groepen. Of tijdens de wekelijkse yogalessen of yogaretraites op verschillende locaties in Nederland en België, dat maakt mij gelukkig! Genieten kan altijd en overal, genieten is positief, gezond en voedend. Genieten vraagt keuze, aandacht, bewustwording, hier-en-nu, positiviteit, rust en contact….ook contact met Jezelf!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Remke Schermer
Organisatie: 
Retraites M/V
Woonplaats: 
Antwerpen
Telefoonnummer: 
0032-475-608824
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Remke Schermer, Retraites M/V

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling