Muzikale Meditatie - Ontmoeting met je Gids

Muzikale Meditatie - Ontmoeting met je Gids
Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya
Workshop, Mystiek

Tijdens een trancereis ga je door bergen en dalen, door licht en donker, om uiteindelijk jouw Gids te ontmoeten. In contact met hem of haar, ervaar je hoe je met elkaar kunt communiceren, zul je zijn of haar spirituele boodschap mogen ontvangen en krijg je een symbolische blik in de toekomst. Een diepgaande, bijzondere spirituele ziele ontmoeting, die je veel inzichten zal geven en je verder zal helpen op jouw pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ter voorbereiding van de trancereis geeft Peter dans en bewegingsoefeningen op eigen wijze met sjamanistische muziek en zang. Hierna ga je lekker ontspannen zitten of liggen voor een heerlijke geleide meditatie door Lyke. De meditatie wordt ondersteund door de sjamanistische klanken die Peter op diverse instrumenten zal spelen.

Peter en Lyke creëren samen een serene sfeer, waarbij ze de trillingsfrequentie in hun heerlijke bubbel aanzienlijk weten te verhogen.
Een zalig warm bad, waarin ook altijd plaats is voor luchtigheid en humor.

Over de docenten

Peter Raadsen is professioneel muzikant en sjamanistisch opgeleid bij Lumos. Sinds 2017 geeft hij Muzikale Meditaties. Lyke Bagaya voert sinds 2000 praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is ook EMDR therapeut, relatie therapeut, energetisch healer, tarot-orakel en astrologe. Ra & Gaya is een samenwerking van Peter en Lyke. Zij hebben hun muzikale en therapeutische professionaliteit en creativiteit samengevoegd om iedereen een bijzondere ervaring te laten beleven. Een sessie met Ra & Gaya, Vader Zon en Moeder Aarde, zal jouw trillingsfrequentie een boost geven, je energie verhogen en het zelfhelend vermogen versterken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Raadsen en Lyke Bagaya
Organisatie: 
Ra & Gaya
Woonplaats: 
Nederasselt
Telefoonnummer: 
06-81192270
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling