Muzikale Meditatie – Reis door de Elementen

Muzikale Meditatie – Reis door de Elementen
Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya
Workshop, Mystiek

Tijdens een trancereis neemt Lyke je mee langs de 5 Elementen Vuur, Aarde, Lucht, Water en Ether. Op deze manier laat ze je ervaren hoe het is je helemaal te verbinden met elk element, je er in onder te dompelen en voelen wat dit element voor je doet en wat het je kan brengen. Breng je de elementen in jezelf met elkaar in harmonie, dan ontstaat er een innerlijke kracht en volheid.

Ter voorbereiding van de trancereis geeft Peter dans en bewegingsoefeningen op eigen wijze met sjamanistische muziek en zang.
Hierna ga je lekker ontspannen zitten of liggen voor een heerlijke geleide meditatie door Lyke.
De meditatie wordt ondersteund door de sjamanistische klanken die Peter op diverse instrumenten zal spelen.

Peter en Lyke creëren samen een serene sfeer, waarbij ze de trillingsfrequentie in hun heerlijke bubbel aanzienlijk weten te verhogen.
Een zalig warm bad, waarin ook altijd plaats is voor luchtigheid en humor.

Over de docenten

Peter Raadsen is professioneel muzikant en sjamanistisch opgeleid bij Lumos. Sinds 2017 geeft hij Muzikale Meditaties. Lyke Bagaya voert sinds 2000 praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is ook EMDR therapeut, relatie therapeut, energetisch healer, tarot-orakel en astrologe. Ra & Gaya is een samenwerking van Peter en Lyke. Zij hebben hun muzikale en therapeutische professionaliteit en creativiteit samengevoegd om iedereen een bijzondere ervaring te laten beleven. Een sessie met Ra & Gaya, Vader Zon en Moeder Aarde, zal jouw trillingsfrequentie een boost geven, je energie verhogen en het zelfhelend vermogen versterken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Raadsen en Lyke Bagaya
Organisatie: 
Ra & Gaya
Woonplaats: 
Nederasselt
Telefoonnummer: 
06-8119227
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling