Zenvol Zingen – Moderne Mantra’s en Classic Chants

Zenvol Zingen – Moderne Mantra’s en Classic Chants
Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

'Zenvol Zingen' is een speelse benadering van samen zingen vanuit je hart. Tijdens deze zangsessies word je uitgenodigd gezellig en ongedwongen mee te zingen en zo je wilt te bewegen. Ieder heeft zijn of haar eigen stem en dat is goed en leuk en mooi. Samen komen we tot harmonie. Alles is goed. 

Prettige bijkomstigheid: zingen is gezond en bijzonder heilzaam voor lichaam en geest.

Peter en Lyke creëren een mooie, serene sfeer in hun heerlijke bubbel, waarbij ze de trillingsfrequentie aanzienlijk weten te verhogen. Plezier, gezelligheid en ongedwongenheid zijn van belang om jouw stem vrij te kunnen laten klinken.

Over de docenten

Peter is naast professioneel zanger en muzikant ook componist. Hij speelt in verschillende formaties en vormt o.a. met Lyke het duo 'A Sentimental Journey'. Hij is sjamanistisch opgeleid bij Lumos en sinds 2017 geeft hij Muzikale Meditaties. Lyke Bagaya voert sinds 2000 praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is ook EMDR therapeut, relatie therapeut, energetisch healer, tarot-orakel en astrologe. Ra & Gaya is een samenwerking van Peter en Lyke. Zij hebben hun muzikale en therapeutische professionaliteit en creativiteit samengevoegd om iedereen een bijzondere ervaring te laten beleven. Een sessie met Ra & Gaya, Vader Zon en Moeder Aarde, zal jouw trillingsfrequentie een boost geven, je energie verhogen en het zelfhelend vermogen versterken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Raadsen en Lyke Bagaya
Organisatie: 
Ra & Gaya
Woonplaats: 
Nederasselt
Telefoonnummer: 
06-81192270
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling