Osho Reading

Osho Reading
Paul Melis, Tashidelek
Individuele behandeling, Mystiek

Een reading is het best uit te leggen als contact maken met de energie van een voorwerp of persoon. Dit wordt ook wel psychometrie genoemd. Dit kan zowel fysiek als op afstand. Met bijvoorbeeld een foto zijn verbluffende resultaten te halen. Door het contact met het voorwerp maak ik door met automatisch schrift te werken een verslag wat ik je toestuur.

Ook kan ik een tarot kaarten legging doen met vijf of zeven kaarten die uitleg geeft over een situatie die jij enkel hoeft te benoemen, werk of relatie of waar jij op dit moment tegenaan loopt. Hiervoor werk ik met de kaartenset van Osho. De legging geeft antwoord op de oorzaak, het gevolg en een mogelijke oplossing die je wellicht over het hoofd hebt gezien.

Door wie

Mijn kennismaking met "het energetische" is begonnen met Reiki in 1997.

Dit heeft geleid tot veel opleidingen, cursussen en workshops. Na het behalen van het Usui Reiki Masterschap heb ik veel boeken gelezen en mij verdiept in Karuna Reiki. Het gebruik van deze extra symbolen heeft veel duidelijk gemaakt en geopend wat voorheen onbereikbaar leek.

Gebiologeerd door het menselijk lichaam ben ik bij instituut Qing Bai de Shiatsu Massage opleiding gaan volgen. Deze vorm van masseren door het voelen wat er in de energiebanen gebeurt en door acupressuur de punten weer in balans brengen pas ik inmiddels ruim 16 jaar toe.

Sterk aangetrokken door het sjamanisme ben ik ingewijd in de Munay-Ki riten en ben ik hierdoor veel bewuster gaan leven. Ook de meditaties en begeleide "reizen" spreken mij nog steeds aan en naast het inwijden in de Munay-Ki riten geef ik graag workshops. Door het Sjamanisme kwam ik op het pad van het trillingsgetal en ging ik steeds vaker werken met instrumenten om op deze manier contact te maken met verstoringen of blokkades in het lichaam en geef ik naast persoonlijke klank healing sessies ook klank healing concerten en kun je ook een cd van een concert kopen.

Daarna kwam Reading om de hoek omdat ik de gevoelens en de energie van cliënten begon te "lezen". Met deze ontdekking spoorde ik allerlei vastzittende energieën op en kan ik mensen helpen om zich af te stemmen op hun innerlijke kracht. Drie jaar cursussen volgden om ook de energie van voorwerpen en van overledenen "op te pikken".

De laatste vier jaar komen steeds vaker emotionele en psychische vraagstukken om de hoek waardoor ik verder ben gaan zoeken naar antwoorden op onder andere burn-out en om naast het lichaam ook de geest, de ziel of het spirituele verder te helpen. Omdat Boeddhisme een wetenschap is die antwoorden geeft heb ik mezelf hierin verdiept en geef ik graag behandelingen, workshops en cursussen om jezelf terug te leren kennen.

Als laatste heb ik in het begin van 2019 bij H.H. de Dalai Lama de Manjushri initiatie (Boeddha van wijsheid en onderscheidend vermogen) mogen ontvangen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Paul Melis
Organisatie: 
Tashidelek
Woonplaats: 
Wernhoutsburg, gemeente Zundert
Telefoonnummer: 
0616772844
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Paul Melis, Tashidelek

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling