Ayurvedische massage

Ayurvedische massage
Ingeborg van Berkel, Begin-nu
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Deze Indiase massage wordt in stilte uitgevoerd op de blote huid. Het gehele lichaam wordt in een bepaalde volgorde gemasseerd. De massage bestaat voornamelijk uit strijk/wrijfbewegingen langs spieren, meridianen en lymfebanen. Veel marmapunten worden meegenomen in deze ontspanningsmassage door middel van druk/draaibewegingen.


Deze massage geeft energie aan het lichaam; alles wordt in beweging gezet; de energie gaat stromen; afvalstoffen worden verwijderd; het lichaam "ontspant". Het gevolg van de lichamelijke ontspanning is dat je ook psychisch beter kunt ontspannen.

Door wie

Wie ben ik eigenlijk... eigenlijk zijn we in essentie allemaal hetzelfde. Ik ben jou en jij bent mij, wij zijn één. De groet Namasté zegt het.

Om een beeld te vormen van iemand, willen we graag informatie weten over die persoon, werk, getrouwd, kinderen, opleidingen, enz. Eigenlijk zegt dat niets over mij of een andere persoon, het zijn rollen die we spelen.

Tijdens mijn vakantie in Nepal kwam ik in aanraking met het Boeddhisme en is de wens ontstaan om vrij te mogen zijn van pijn en lijden van mijzelf en alle andere levende wezens. Een moeilijke wens, maar wel een heel belangrijke wens om een vervuld leven te creëren voor mezelf en anderen. Het lijden ontstaat door ons Ego (afgescheiden voelen van de Eénheid), de Ziel wil graag de Verbinding aangaan met alles om ons heen.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat lichaam, geest en ziel in balans komen, de Eénheid vormen waar we gezond van worden en zo een vervuld leven leiden.

NAMASTÉ

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ingeborg van Berkel
Organisatie: 
Begin-nu
Woonplaats: 
Gorinchem
Telefoonnummer: 
0640434321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ingeborg van Berkel, Begin-nu

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling