Shiatsu massage

Shiatsu massage
Ingeborg van Berkel, Begin-nu
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Volgens de Oosters geneeswijze zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is een Oosterse behandelmethode voor allerlei klachten van lichamelijke en psychische aard en voor het verbeteren van de algehele gezondheid. Shiatsu betekent vingerdruk. De behandeling is een combinatie van acupressuur en manuele technieken die gebruik maakt van de energiebanen (meridianen) in het lichaam.

Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijke lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op diverse punten van het lichaam.

Ziektes ontstaan vaak als er een onbalans is in het lichaam en/of de geest. Shiatsu helpt deze balans in het lichaam te herstellen. Shiatsu is een aanvullende therapie die heel goed in combinatie met reguliere geneeswijzen kan worden toegepast.

Deze massage wordt met de kleding aan gegeven.

Deze massage helpt bij: algemene vermoeidheid, burn-out, concentratie, hoofdpijnen, lage weerstand, rug-arm en nekklachten, slaapproblemen, spirituele groei, zelfvertrouwen.

Door wie

Wie ben ik eigenlijk... eigenlijk zijn we in essentie allemaal hetzelfde. Ik ben jou en jij bent mij, wij zijn één. De groet Namasté zegt het.

Om een beeld te vormen van iemand, willen we graag informatie weten over die persoon, werk, getrouwd, kinderen, opleidingen, enz. Eigenlijk zegt dat niets over mij of een andere persoon, het zijn rollen die we spelen.

Tijdens mijn vakantie in Nepal kwam ik in aanraking met het Boeddhisme en is de wens ontstaan om vrij te mogen zijn van pijn en lijden van mijzelf en alle andere levende wezens. Een moeilijke wens, maar wel een heel belangrijke wens om een vervuld leven te creëren voor mezelf en anderen. Het lijden ontstaat door ons Ego (afgescheiden voelen van de Eénheid), de Ziel wil graag de Verbinding aangaan met alles om ons heen.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat lichaam, geest en ziel in balans komen, de Eénheid vormen waar we gezond van worden en zo een vervuld leven leiden.

NAMASTÉ

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ingeborg van Berkel
Organisatie: 
Begin-nu
Woonplaats: 
Gorinchem
Telefoonnummer: 
0640434321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ingeborg van Berkel, Begin-nu

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling