Reiki

Reiki
Ingeborg van Berkel, Begin-nu
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Reiki (Rei=universeel Ki=vitale levenskracht). Reiki is een energetische behandeling die lichaam en geest in balans brengt, d.m.v. handoplegging. De "behandelaar" stelt zich open als kanaal om de universele energie te ontvangen en via de handen over te brengen naar de "cliënt

Reiki kan het gehele lichaam en ook de psyche in balans brengen en ondersteunt het zelfgenezend vermogen doordat de energie, die in en om het lichaam stroomt, in de juiste trilling gebracht wordt

Blokkades (ophopingen van energie) voorkomen dat de energie vrijelijk door de organen / meridianen / chakra's stroomt. De chakra's zijn energiewielen die geblokkeerd kunnen raken. Ze trillen dan op een lagere frequentie. Reiki kan de chakra's weer op de juiste trillingsfrequentie brengen.

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die te weinig energie hebben (moe, futloos, depressief).
Verder biedt Reiki ondersteuning bij allerlei lichamelijke en psychische klachten.

Door wie

Wie ben ik eigenlijk... eigenlijk zijn we in essentie allemaal hetzelfde. Ik ben jou en jij bent mij, wij zijn één. De groet Namasté zegt het.

Om een beeld te vormen van iemand, willen we graag informatie weten over die persoon, werk, getrouwd, kinderen, opleidingen, enz. Eigenlijk zegt dat niets over mij of een andere persoon, het zijn rollen die we spelen.

Tijdens mijn vakantie in Nepal kwam ik in aanraking met het Boeddhisme en is de wens ontstaan om vrij te mogen zijn van pijn en lijden van mijzelf en alle andere levende wezens. Een moeilijke wens, maar wel een heel belangrijke wens om een vervuld leven te creëren voor mezelf en anderen. Het lijden ontstaat door ons Ego (afgescheiden voelen van de Eénheid), de Ziel wil graag de Verbinding aangaan met alles om ons heen.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat lichaam, geest en ziel in balans komen, de Eénheid vormen waar we gezond van worden en zo een vervuld leven leiden.

NAMASTÉ

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ingeborg van Berkel
Organisatie: 
Begin-nu
Woonplaats: 
Gorinchem
Telefoonnummer: 
0640434321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ingeborg van Berkel, Begin-nu

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling