Verbinden met de Natuur - een Verdieping

Verbinden met de Natuur - een Verdieping
Verbinden met de Natuur - een Verdieping
Verbinden met de Natuur - een Verdieping
Verbinden met de Natuur - een Verdieping
Gea Boschma, beeldend kunstenaar
Workshop, Duurzaamheid

De workshop laat je ontspannen en in alle rust een (wand-)object weven. Laat je inspireren door de natuur in de omgeving van Ecolonie en maak een uniek, persoonlijk object. Deze eeuwenoude techniek brengt je in een fijne ontspanning waardoor je intuïtief een heel persoonlijk werk maakt.

Je werkt vanuit je hart, je gevoel en gaat de verbinding aan met jezelf en de materialen. Je gebruikt natuurlijke materialen uit de omgeving in combinatie met garens. Om je voor te bereiden kun je tijdens je verblijf om je heen kijken naar een tak, veer, bloem of iets anders uit de natuur wat jouw aandacht trekt. Die kun je meenemen om te verwerken in je object.

Voor deze workshop hoef je geen creatieve ervaring te hebben, je werkt vanuit jezelf en de natuur. Tijdens de workshop begeleid ik je met de eenvoudige techniek en ondersteun ik het proces. Na afloop bekijken en bewonderen we elkaars – veelal zeer divers – werk.

Je (wand-)object neem je mee naar huis.

Deze workshop bestaat uit 2 delen van 2 uren, welke niet los van elkaar te volgen zijn.
Eigen bijdrage materialen: €7,50

Over de docent

Gea Boschma (1974) is beeldend kunstenaar en Herinneringsspecialist en werkt intuïtief vanuit en met de natuur. Zij verwerkt herinneringen en vondsten met garens en textiel tot objecten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een eeuwenoude techniek, het weven. Door te weven maak je verbinding, letterlijk en figuurlijk. Tijdens workshops wordt rust en ontspanning ervaren en komt men tot een bijzondere, heel persoonlijke creatie. Daarnaast is Gea werkzaam als Beroepskunstenaar in de klas, waarbij ze binnen een kunstproject samen met kinderen op onderzoek uit gaat naar schatten in de omgeving van het kind, waaruit bijzondere en unieke kunstwerken ontstaan.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gea Boschma
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
06-12859591
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Gea Boschma, beeldend kunstenaar

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling