Magisch Mystieke verkenningen op Forge Neuve

Magisch Mystieke verkenningen op Forge Neuve
Magisch Mystieke verkenningen op Forge Neuve
Magisch Mystieke verkenningen op Forge Neuve
Harmen de Haas
Overige activiteit, Mystiek

Op ECOlonie en Forge Neuve zijn vele plekken waar de energie van de onzichtbare en veelal onbekende werelden door ons kunnen worden ervaren. Op Forge Neuve zullen we de Natuur Kathedraal verkennen middels het Pad van de Gouden Driehoek.
We ervaren de energetische werking van de Kapel, het Basin, de punt van de Gouden Driehoek, de Merkhaba, de Licht Piramide en het Bos Altaar. Na een korte toelichting op elk van deze bijzondere 'heilige' plekken kun je zelf gewaar worden wat deze locaties je geven en wat ze met je doen.

Start bij de Kapel op Forge Neuve, eindigt bij de theetuin, waar je nog kunt zwemmen en een drankje of versnapering kunt verkrijgen.

Woensdag 14.00 – 16.00 uur.
Inschrijven via het informatiebord. 

Wordt gehouden op:

  • :


Over de docent

Harmen de Haas: Vuur speelt al van jongsafaan een belangrijke rol in mijn leven. Als vuurman ben ik sinds lang betrokken bij het centrale festival vuur en haar ceremonieën. Op ECOlonie heb ik de voorbije festival jaren 's ochtends een vuurmeditatie gegeven om de invloed van de vlammen en de kooltjes in je eigen lijf te ervaren. ECOlonie is voor mij ook een plek om me 'over te geven' aan de energiestroom aldaar. Een oefening voor mezelf om er zo weinig mogelijk 'tussen te zetten en aldus beschikbaar te zijn voor het 'groter veld' van mensen en 'locatie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
0615091765
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Harmen de Haas

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling