Het Levenswiel, de Weg van de Inwijding

Het Levenswiel, de Weg van de Inwijding
Het Levenswiel, de Weg van de Inwijding
Gerwine Wuring en Harmen de Haas
Workshop, Mystiek

Op de Zilverweide ligt een steencirkel of 'Levenswiel', geplaatst op een krachtplek met sterke 'Vortex' energie. Een krachtige, mystieke energie waar kosmische lijnen elkaar kruisen. Deze steencirkel is een plaats voor meditatie, heling en rituelen.

Tijdens deze workshop zullen we werken in deze gewijde ruimte die we in vele tradities en culturen tegenkomen. Ze symboliseert onder andere de doorgaande beweging van het leven, de cycli van de seizoenen, de spiegel van je ziel, etc. De buitenring van de steencirkel bestaat uit vier kwadranten, met toegangspoorten vanuit het Oosten, Zuiden, Westen en Noorden. In het centrum bevind zich de 'Lichtvanger' in een 'heilige/helende' ruimte, welke je met de nodige intentie mag betreden. De bijbehorende kleuren voor de windrichtingen vinden we terug op de magische dolken, respectievelijk geel, rood, blauw en groen en wit voor de kosmos, het centrum, de grote moeder of het 'Al'.

Dit wiel is dan ook een plek voor rituelen, groot en klein. Je kunt er mediteren of om heling vragen. Je mag zelf iets offeren of toevoegen op of direct naast de stenen. Met iedere gepaste handeling, in afstemming en respectvol uitgevoerd, voegen we energie toe aan deze magische cirkel. En daarmee bevestigen wij onze verbondenheid met het Al, de Bron, de Grote Moeder of de Grote Leegte, de baarmoeder. 

Wees welkom, begroet de steenvrienden en vind je plaats.
Voel je vrij om zelf te ervaren wat de energie van deze cirkel met je doet.
Vraag om kennis en begeleiding voor het uitvoeren van een ritueel(tje).
En vergeet niet daarbij ook Moeder Aarde te bedanken voor al wat zij ons schenkt.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Harmen de Haas: Vuur speelt al van jongsafaan een belangrijke rol in mijn leven. Als vuurman ben ik sinds lang betrokken bij het centrale festival vuur en haar ceremonieën. Op ECOlonie heb ik de voorbije festival jaren 's ochtends een vuurmeditatie gegeven om de invloed van de vlammen en de kooltjes in je eigen lijf te ervaren. ECOlonie is voor mij ook een plek om me 'over te geven' aan de energiestroom aldaar. Een oefening voor mezelf om er zo weinig mogelijk 'tussen' te zetten en aldus beschikbaar te zijn voor het 'groter veld' van mensen en 'locatie.

Als ecologe en Druïda luister ik graag intuïtief naar de natuur en mijn eigen natuur. Zo heb ik ooit gehoor gegeven aan de roep om een 'Aarde School' te laten ontstaan en heb jaren invulling gegeven aan 'Reizende Aarde School'. Ik ben boeken gaan schrijven en heb velen gestimuleerd om hun eigen aard en natuur te volgen. Spiegelend aan de natuur en luisterend naar de roep van de aarde, is het zo verrassend om de helende wijsheid van de natuur telkens weer te beleven. De schoonheid en kracht van de magische wereld op ECOlonie leent zich daar uitstekend voor.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
0615091765
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Gerwine Wuring en Harmen de Haas

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling