Organisatieopstelling met het Bewust Bedrijf Model ®

Organisatieopstelling met het Bewust Bedrijf Model ®
Ruud Pleune
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We gaan ervaren hoe het zit met verschillende aspecten van jouw organisatie. Wat valt je op? Herken je dat? Waar zitten verbetermogelijkheden? Allemaal hebben we wel te maken met organisaties: vaak binnen werk, maar ook binnen een vrijwilligersclub kun je spreken van een organisatie.

ECOlonie is natuurlijk een mooi voorbeeld. Bij het functioneren van organisaties wordt vaak gekeken naar de meer uiterlijke kanten van het bedrijf zoals de producten of de interne organisatie. Veel minder vaak wordt gekeken naar het bewustzijn binnen de organisatie. In het Bewust Bedrijf Model® is expliciet plek ingeruimd voor dit bewustzijnsaspect (http://www.bewustbedrijf.nl/producten-diensten/model/). Van dit model heb ik een grote vloerafbeelding.

In de workshop krijg je de kans om in een opstelling de verschillende aspecten van jouw organisatie te ervaren. Hiermee kom je wellicht (on)verwachte dingen te weten over jouw organisatie en biedt dit mogelijkheden voor verbetering!

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagmiddag: [116] Organisatieopstelling met het Bewust Bedrijf Model ®


Over de docent

Mijn naam is Ruud Pleune (1961). Natuur en verbindingen leggen zijn belangrijke thema’s voor mij. Ik doe dat onder andere via energetisch waarnemen en energetisch beheer. Ik breng huizen, tuinen en organisaties in balans en begeleid workshops en opstellingen. Maar ik probeer ook via mijn werk in de milieubeweging en de politiek de stem van de natuur te laten klinken. Ik kom graag bij ECOlonie: ik vind het een bijzondere gemeenschap en het is een plek waar ik makkelijk contact leg met de natuur. Dat doe ik later deze zomer ook als begeleider bij de Great Gathering. Bij het begeleiden van mensen probeer ik uit te gaan van hun eigen-wijsheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ruud Pleune
Organisatie: 
Welleco
Woonplaats: 
Zutphen
Telefoonnummer: 
0575-842227
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ruud Pleune

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling