Dromenvangen met de Natuur

Dromenvangen met de Natuur
Dromenvangen met de Natuur
Dromenvangen met de Natuur
Dromenvangen met de Natuur
Dromenvangen met de Natuur
Gea Boschma, beeldend kunstenaar
Workshop, Duurzaamheid

Tijdens deze workshop maak je een dromenvanger waarbij je je laat inspireren door de mooie natuur en energie in de omgeving van Ecolonie. Er ontstaat een unieke, persoonlijke dromenvanger. Je gebruikt natuurlijke materialen uit de omgeving in combinatie met garens, kralen en veren.

Takken, bladeren, veren, bloemen en steentjes die je om je heen tegenkomt kun je verwerken- een mooie edelsteen uit de winkel van Ecolonie maakt het helemaal af. Voor deze workshop hoef je geen creatieve ervaring te hebben, je werkt vanuit jezelf en de natuur.

Tijdens de workshop begeleid ik je, samen met Happy van der Heide, met de techniek en ondersteun ik het proces. Na afloop bekijken en bewonderen we elkaars – veelal zeer divers – werk.

Je dromenvanger neem je mee naar huis en zal een mooie herinnering zijn aan een bijzondere plek.

Deze workshop bestaat uit 2 delen van 2 uren, welke niet los van elkaar te volgen zijn.
Eigen bijdrage materialen: €7,50

Over de docent

Gea Boschma (1974) is beeldend kunstenaar en Herinneringsspecialist en werkt intuïtief vanuit en met de natuur. Zij verwerkt herinneringen en vondsten met garens en textiel tot objecten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een eeuwenoude techniek, het weven. Door te weven maak je verbinding, letterlijk en figuurlijk. Tijdens workshops wordt rust en ontspanning ervaren en komt men tot een bijzondere, heel persoonlijke creatie. Daarnaast is Gea werkzaam als Beroepskunstenaar in de klas, waarbij ze binnen een kunstproject samen met kinderen op onderzoek uit gaat naar schatten in de omgeving van het kind, waaruit bijzondere en unieke kunstwerken ontstaan.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gea Boschma
Woonplaats: 
Leeuwarden
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Gea Boschma, beeldend kunstenaar

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling