Chakra buikdansen

Chakra buikdansen
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Chakra buikdansen is een combinatie van chakra- en lichaamswerk, Healing tao, Buikdansen, uitlijnen van buik- hart- en hoofd energie, thuiskomen in je bekkenbodem, en verbinding leggen tussen bekkenbodem en het hartgebied… en dat alles afgestemd op vrouw zijn. Ik vind het een geschenk dit te delen met jullie op de mooiste manier, waarin ik mijn ervaringen en kwaliteiten kan samenbrengen.

Het is een volledige reis naar vrouwelijkheid. Een eerherstel aan onze sensitiviteit en sensualiteit. Het verbindt ons diep met ons lichaam, haar vreugde en genieten, schoonheid, plezier, onze seksualiteit, zelfvertrouwen, voelen, het vieren en eren van onszelf, elkaar en de vrouwelijke weg.

Mijn benadering van de Chakra buikdans is dat het een holistische en helende dansvorm is, het heeft mij thuis gebracht bij mijn innerlijke vrouwelijke natuur. Ik zal op een coachende manier de workshop begeleiden.

Het is een gezonde maar ook de meest natuurlijke dans voor vrouwen dat veel energie geeft, levensenergie doet ontwaken. Het brengt stromende, sensuele en mysterieuze kwaliteiten in ons naar buiten. De bewegingen dragen diepe spirituele betekenissen. Buikdansen heeft haar wortels in de oorspronkelijke spirituele tradities vanuit Egypte en India.

Wordt gehouden op:Over de docent

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van bewustmakende en inspirerende workshops. Vanuit het lichaamsgericht coachen, als bewegings- en dans docente en creatieve inspirator leidt ze je naar je innerlijke ware natuur, dmv Schrijven naar je Ware Natuur en Dans&beweging. Daarnaast werkt ze als kunstenaar in eigen atelelier met hout en Deva-mosaic. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling