Emotionele Permacultuur - Geannuleerd

Emotionele Permacultuur - Geannuleerd
Belinda van der Pool
Workshop, Duurzaamheid

Het cultiveren en optimaliseren van je innerlijk landschap. Fuiven is bestuiven! Voor deze workshop heb je geen groene vingers nodig. We gaan immers niet naar buiten om te tuinieren maar naar binnen om ons innerlijk landschap te observeren en te cultiveren zodat jij kunt bloeien en groeien zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. 

Deze workshop is voor mensen die graag de randen van hun comfortzone opzoeken, want juist door die randen te verleggen kan er nieuwe vruchtbare grond ontgonnen worden. Een gezonde voedingsbodem vormt het fundament voor een gezonde samenleving. De gevolgen van pesticiden, monocultuur en GMO in de bodem en de biosfeer van de Aarde zijn vergelijkbaar met emoties in het menselijk lichaam. Er treedt verzuring, verschraling en uitputting op dat kan ontaarden in een depressie en of ziekte.

Emoties bepalen veelal net als de weersomstandigheden ons doen en laten. In ons innerlijk landschap bevinden zich ook Ego structuren die net zo'n doorn in het oog kunnen zijn als woekerend onkruid. Met behulp van Permacultuur Ontwerp Principes brengen we orde in de chaos en indien noodzakelijk chaos in de orde. Ook laten we een frisse wind waaien (m.b.v. Clearings en Activaties) in jouw energetisch systeem zodat belastingen die een schaduw werpen op jouw ware Natuur gecomposteerd kunnen worden.

Deze workshop is een onderdeel van de training Van Egodorp naar Ecodorp (Een & Co-dorp). Een EHBO-training voor Ecodorp initiatieven die vastlopen op sociale en emotionele patronen. Een Chinees gezegde luidt dat een vlinder in China met zijn vleugelslag een orkaan in New York kan veroorzaken. Wil je verandering teweegbrengen dan begint de verandering bij jezelf. De rups (het ego) dient ingesponnen te worden zodat de vlinder (eenheidsbewustzijn) eruit te voor schijn kan komen. Wordt gehouden op:Over de docent

De workshop wordt gegeven door Fruittella de TroubaBoer het performance personage waarmee Belinda van der Pool zich gepassioneerd in zet 4 a Happy FoodTure. Fruittella verzorgt workshops rondom allerlei voedselaspecten, ontwerpt smaakvol multifunctioneel eetbaar landschap en treed op als Transitie coach, spreker en animator. Belinda verzorgt ook Buitenzinnige Feesten voor jong en oud. Ook werkt ze met healing en Bioresonantie. Facebook Plant a Part, 4 a Happy FoodTure en InnerChique.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Belinda Poolman
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Belinda van der Pool

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling