Shamanistische en Energetische Behandeling en Coaching

Shamanistische en Energetische Behandeling en Coaching
Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel
Individuele behandeling, Mystiek

Eve (Oerakel) geeft persoonlijke shamanistische en energetische behandeling en coaching met drum, klank en gesprek in de tent. Voor ontspanning en doorstroming, en om te (ver)werken met wat zich aanbiedt. Met haar drum en Aarde Magie helpt Eve je op weg naar je diepere zelf, jouw Oer.

Steeds een stapje dichter naar jouw unieke puurheid. Samen stemmen we af wat gewenst en wat nodig is, waarna ik intuïtief met jou aan de slag ga. Hierbij gebruik ik mijn Aarde Magie van stem, drum en krachtvoorwerpen. We spreken na wat je ervaren hebt en hoe je zelf de volgende stap kan nemen. Tussen de workshops door en op momenten dat we zelf geen workshops geven kan je terecht voor een individuele sessie. Kom langs bij de tent om te kijken op welke tijden dat kan en je in te schrijven.

Over de behandelaar

Eve Oevering (1973) is Ecoloog, drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. We delen onze creaties, inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek. Oerakel gebruikt Aarde Magie om jou je eigen puurheid, jouw Oer te laten ontdekken en inzichten voor jouw pad te vinden in het Web van Leven. Wij (Eve en Mark) passen daarbij oude shamanistische gebruiken toe in de frequenties van nu. We delen onze passies in drumbouw, drumcirkels, atelier, rond het aardevuur en met workshops op de oude hooizolder van onze boerderij in Nispen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Nispen
Telefoonnummer: 
0630399550
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling