Helend Hart Harmonie

Helend Hart Harmonie
Helend Hart Harmonie
Yvonne Anne, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We zullen leren in heart-centered gewaarzijn te zijn. De workshop biedt een meditatieve sjamaanse trommel-reis waarin we wakker landen in ons hart, en zullen hier, in 2- en 3-tallen, oude stress opruimen.

We zullen ons bekend maken vanuit de krachtige waarde waar vanuit we leven. Dan zullen we praktiseren met heart-centered ademen. Dit bewerkstelligt 'synergie' vanuit het hart. In een veld zullen we dit effekt gezamenlijk versterkt ervaren. Een staat van non-stress, van vrede, en heeft een grote stabiele en helende capaciteit. In een groepsmeditatie stralen we deze energie over het EF uit.

Over de docent

Workshops van Yvonne Anne zijn altijd een combinatie van zintuiglijk energetisch gewaarzijn in een spelend ontmoetend fysiek lichaam, teneinde onze lichtnatuur wezenlijk te ervaren. In haar werkbare leven geeft ze (Biodynamische) Cranio Sacraal sessies in een heldere liefdevolle sfeer teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten, evt. begeleid met klank, zang en trom. Praktijk Poort van Licht te Utrecht.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Anne
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Anne, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling