Bomen Ontmoeten

Bomen Ontmoeten
Ruud Pleune
Workshop, Mystiek

We gaan contact maken met bomen, eerst gezamenlijk, later individueel. We beginnen met het uiterlijk en gaan steeds wat meer naar binnen om tenslotte contact te maken met het wezen van de boom.

Het uiterlijk van de boom zegt iets over zijn gesteldheid. Net als de grootte en de kwaliteit van zijn uitstraling. Waar vinden we een opwaartse stroming, waar een neerwaartse stroming? Uiteindelijk proberen we contact te krijgen met het wezen van de boom.

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn naam is Ruud Pleune (1961). Natuur en verbindingen leggen zijn belangrijke thema’s voor mij. Ik doe dat onder andere via energetisch waarnemen en energetisch beheer. Ik breng huizen, tuinen en organisaties in balans en begeleid workshops en opstellingen. Maar ik probeer ook via mijn werk in de milieubeweging en de politiek de stem van de natuur te laten klinken. Ik kom graag bij ECOlonie: ik vind het een bijzondere gemeenschap en het is een plek waar ik makkelijk contact leg met de natuur. Dat doe ik later deze zomer ook als begeleider bij de Great Gathering. Bij het begeleiden van mensen probeer ik uit te gaan van hun eigen-wijsheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ruud Pleune
Organisatie: 
Welleco
Woonplaats: 
Zutphen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ruud Pleune

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling