Natuur(wezens) bij Forge Neuve

Natuur(wezens) bij Forge Neuve
Ruud Pleune
Workshop, Mystiek

Bij Forge Neuve zijn een aantal interessante energiestromen aanwezig, die zich via de natuur en voor sommigen ook in wezens manifesteren. Door in contact te zijn met deze natuur kun je je gewaar worden van de energie.

Je hoeft daarvoor geen natuurwezens te zien. Wegdromen in de reflectie van de licht op het water of op het mos naast de boom kan je ook die ervaring van deze energieën geven. En mochten er zich wel natuurwezens aan je voorstellen, dan kan dat deze ervaring nog versterken.

Over de docent

Mijn naam is Ruud Pleune (1961). Natuur en verbindingen leggen zijn belangrijke thema’s voor mij. Ik doe dat onder andere via energetisch waarnemen en energetisch beheer. Ik breng huizen, tuinen en organisaties in balans en begeleid workshops en opstellingen. Maar ik probeer ook via mijn werk in de milieubeweging en de politiek de stem van de natuur te laten klinken. Ik kom graag bij ECOlonie: ik vind het een bijzondere gemeenschap en het is een plek waar ik makkelijk contact leg met de natuur. Dat doe ik later deze zomer ook als begeleider bij de Great Gathering. Bij het begeleiden van mensen probeer ik uit te gaan van hun eigen-wijsheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ruud Pleune
Organisatie: 
Welleco
Woonplaats: 
Zutphen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ruud Pleune

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling