Magische stenen in de wolvenvallei

Magische stenen in de wolvenvallei
Lieke Deelstra, Werkplaats STAP
Workshop, Mystiek

We gaan al wandelend door de wolvenvallei op zoek naar wat onze steen broeders en zusters ons te vertellen hebben- als ze zin hebben om zich zichtbaar te maken natuurlijk…. Stenen zijn miljoenen jaren oud en resoneren met onze oertijd, ze leven in een heel ander tempo. We kunnen veel van ze leren. 

Bepaalde stenen zijn van oudsher heiligdommen en cultus plaatsen. Ook het gebied rond Ecolonie heeft connectie met de Keltische druïden. Alles om je heen leeft, heeft een stem, en vertelt een verhaal. Je hoeft alleen maar de juiste ogen en oren op te zetten om dit te horen en waar te nemen.

We zullen mediatief voorbereiden in het gewaarworden van de subtiele wereld. Met kleine oefeningen ga je contact maken met een rots of steen. Ontvang de wijsheid van deze oer wezens. Wat hebben ze jou te vertellen? En wat kunnen wij voor hen betekenen? Met een schrijfoefening “vang” je een verhaal en deelt dat in de kring. "Pars pro toto", in het kleine spiegelt zich het grote en andersom.

Pen en papier (schrijfboekje) meebrengen.

Wordt gehouden op:

  • Woensdagochtend: [063] Steenwezens Waarnemen in de Natuur – Stenen(f)luisteraar


Over de docent

Ik (Lieke Deelstra, 1967) ervaar het leven vanuit het 'pars pro toto' principe, in het kleine spiegelt het grote en andersom. Alles is ten diepste met elkaar verbonden. In de cyclus van de natuur en van het leven zijn het geestelijke en aardse onlosmakelijk verbonden. Voor mij is van jongs af aan de 'niet zichtbare wereld' een aanwezige zichtbare werkelijkheid. In mijn reis naar volwassenheid werd ik mij steeds bewuster dat veel mensen het contact met deze wereld zijn kwijtgeraakt.
Vanuit Werkplaats STAP breng ik mensen via biografieonderzoek, sprookjeswerk, bewustzijns ontwikkeling en intuïtie weer in contact met hun innerlijke bron, de gouden draad in hun leven. Als je deze oer-wijsheid, deze krachten en energie hervindt krijg je ook meer gevoeligheid in het waarnemen van (je eigen) zielenbeelden. Je wordt helderder in het “verstaan” en “zien” van de “niet zichtbare wereld” zoals natuurwezens. Mijn achtergrond als biografiekundige en theatermaker, maar ook het autobiografisch schrijven, sjamanisme en opstellingen werk zijn mijn instrumenten. Via verbondenheid en afstemming probeer ik verhalen zichtbaar te maken die aan het licht willen komen. Zowel in het heel kleine als in het heel grote.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Lieke Deelstra
Organisatie: 
Werkplaats STAP
Woonplaats: 
Zutphen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lieke Deelstra, Werkplaats STAP

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling