Vision Board

Vision Board
Marinke Teunissen
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Ben je op zoek naar meer bezieling in je leven? Wil je je perfectie in je hoofd los laten en meer spelen, improviseren en genieten? Je weet dat het universum meer voor je in petto heeft, maar je weet niet goed hoe? 

Je wilt het graag helder krijgen en je wilt nog meer vertrouwen in het universum dat die mooie dingen naar je stuurt. Ondertussen vliegt de tijd voorbij. Welke stap moet je zetten?

Wat als je weet wat je echt wilt?
Hoe zou het voor je zijn als je stralend en vol energie werkt aan je verlangen?

Verbind je met de intuïtieve wijsheid die in je zit, ga naar je kern en maak een beeld wat diep van binnen in je leeft. Door de beelden te zien, zie je wat essentieel is voor jou. Het verbindt je met je authentieke kern op een speelse manier. Jouw criticus, ego en je oude patronen omzeil je hier mee. Het is een creatieve en inspirerende manier om zichtbaar te maken wat /zichtbaar wil worden wat in je leeft.

Na deze workshop weet je:
- hoe je een vision board maakt dat je echt verder helpt
- hoe je een vision board maakt dat echt werkt
- welke stappen je zet in het maken van een vision board
- welke typen vison boards er zijn en welke nu bij jou past
- hoe je je vision board interpreteert
- hoe je je vision board kunt gebruiken om te manifesteren

Na deze workshop heb je een prachtig vision board gemaakt. En expressie gegeven aan wat er diep in je leeft. Met jouw vision board maak je vol vertrouwen beslissingen. Je gaat het echt toepassen in je dagelijkse leven. Je ervaart meer flow, beweging en plezier doordat je richting helder is en werkt aan je verlangen. Je krijgt meer vertrouwen doordat je je doelen gaat realiseren.

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn naam is Marinke Teunissen en ik geef Vision Board workshops. Creativiteit en verbeelding zijn voor mij een verrijking van het leven en een ingang voor intuïtie en spiritualiteit. Daarnaast werk ik met energie en geef ik aura readingen. Ik heb een passie voor het begeleiden van diepgaande verandering in organisaties en teams. Ik wil bijdragen aan een veilige omgeving waarin eenieder zich kan openen voor zichzelf, zodat hun creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marinke Teunissen

Alle activiteiten van Marinke Teunissen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling