Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage
Boudine van Slobbe, BodiSenseMassages
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest, en een van de oudste en gezondste manieren om tot ontspanning te komen. Je geeft daarmee je immuunsysteem en weerstand een boost, wat ervoor zorgt dat je minder snel ziek bent. Bovendien verminder je lichamelijke klachten waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom.

Het zorgt o.a. voor ontspanning van de spieren, bevordert de doorbloeding en zorgt voor verbetering van de stofwisseling. Ik masseer in een traag tempo met lichte druk en met gebruikmaking van fijne olies. Het is ultiem genieten. je ademhaling wordt trager en dieper, en je hoofd leeg.
Het zijn massages van 60 min. en je wordt in principe zowel aan de achterkant als voorkant gemasseerd.

Ik maak gebruik van olie en masseer op de blote huid, maar het is helemaal aan jou om de kledingstukken aan te houden waarbij je je prettig voelt.
Graag meenemen: een handdoek en een badlaken.

Door wie

Mijn kennismaking met masseren was in de jaren 80, toen ik een Shiatsu massage cursus volgde. Er ging een wereld voor me open! Daarna heb ik me ontwikkeld door het volgen van diverse opleidingen en cursussen. En het geleerde in de praktijk te brengen. Waaronder de opleiding Sportmassage, voetzonereflexologie, holistische en intuïtieve massage, Mindfulness, en daarna de opleiding Mindfulness based cognitieve therapie. Lichaamswerk en Energiewerk bij Flux. Dagelijks mediteren draagt voor mij bij aan het op ontspannen wijze overbrengen van de massage. Zodat de client met een heerlijk ontspannen gevoel de ruimte verlaat. Ik vind het altijd heerlijk om te doen, en ook vind ik het fijn om me te blijven ontwikkelen. Er is zoveel te leren en te ontdekken op dit gebied, dat je eigenlijk nooit uitgeleerd bent en (meer dan) een leven lang geïnspireerd kunt blijven. Ook ben ik ervan overtuigd dat een massage een wederzijdse ontmoeting inhoud. Er vindt over het algemeen een prachtige wisselwerking plaats tussen de gever en degene die ontvangt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Boudine van Slobbe
Organisatie: 
BodiSenseMassages
Woonplaats: 
Lijnden

Alle activiteiten van Boudine van Slobbe, BodiSenseMassages

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling