Vrijgeven, Hoe te Bevrijden van een Verouderd Zelfbeeld

Vrijgeven, Hoe te Bevrijden van een Verouderd Zelfbeeld
Anneke Wittermans, Diadans
Individuele behandeling

Anneke Wittermans geeft met dit consult je handvatten om in deze veranderende tijd overeind te blijven. Je eigenwaarde te behouden en geeft je gereedschappen om je oude zelfbeeld te hercoderen.

Mijn oude identiteit past niet meer, deze tijd vraagt om opnieuw mijn maatstaven te vinden die specifiek bij mij passen. We verkeren in een tussenruim in het begin van dit Aquarius tijdperk. Geroepen word ik om gehoor te geven aan de verandering die noodzakelijk is. Nieuwe mogelijkheden en latente talenten wachten totdat ik me ontdoe van mijn eerdere gewoonten en patronen. Wat vanzelfsprekend was past niet meer. Het is tijd om oude patronen vrij te geven, te hercoderen om ruimte te scheppen voor deze transitie. Afscheid nemen van de handelingen die mij niet meer dienen, me bevrijden van een verouderd zelfbeeld. Er wacht mij een nieuwe gedaante om de toekomst te faciliteren. In dit proces is Vrijgeven vieren van verbintenissen noodzakelijk, om ruimte te creëren voor deze nieuwe tijd en mijn nieuwe leven aan te gaan. In deze transitie is het van belang mijn dierbaren deelgenoot te maken, hen te waarderen en trouw te zijn aan dat wat mij roept. Hierin wil ik mijn verleden erkennen, breng ik nieuwe nuanceringen aan. Als ik mij bevrijd van mijn oude gedaante open ik nieuwe mogelijkheden.

Door wie

Al 33 jaar gaat Anneke Wittermans ervanuit dat mensen op hun eigen benen kunnen staan. Dansen vraagt zelf te staan. Eigen verworven inzichten en besluiten blijken vaak relevant en uitvoerbaar. Meestal is Anneke een katalysator in het proces, zij zet de eigen ontwikkelingsgang duurzaam in beweging. Zij opent nieuwe gezichtspunten,geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Met humor, compassie, en een heldere kijk brengt zij speels en levendig licht in de situatie. Op integere wijze biedt zij een beschermde ruimte waarin de cliënt zelf tot inzichten komt, of besluiten neemt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling