Flirten, hoe doe ik dat met HUIDHONGER en WAT DAN in 2021?

Flirten, hoe doe ik dat met HUIDHONGER en WAT DAN in 2021?
Anneke Wittermans, Diadans
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Anneke Wittermans geeft consulten aan jong en oud over Flirten. Ze maakt het dilemma van huidhonger, platonische liefde en faalangst bespreekbaar. Verdwaald in het taboe van onvervulbare verlangens? Kun je je schoon verhouden? Weet jij je grens aan te geven zonder de ander pijnlijk af te wijzen?

Heb jij een vraag over relaties en of sensualiteit? In dit consult met een knipoog naar het ideaalbeeld worden nieuwe inzichten helder en verrassende kansen geboden om te verkeren.

Flirten is een vitaminestoot waar we elkaar mee voeden en laten stralen.
Het vraagt tegelijkertijd het waarborgen van elkaars schone ruimte waarin we veilig kunnen bloeien.
Juist als ik grenzen durf aan te geven, is dit een teken dat ik me wil verbinden.
Juist in het verduren van pijnmomenten ervaar ik of iemand mij de moeite waard vindt, en investeren wil in de relatie. Kan ik een ander met flirten mooier maken en voel ik me gezien?

Als ik de ander kan vragen te wachten totdat ik er rijp voor ben, en hij/zij wacht, dan weet ik dat ik gehoord en gerespecteerd word. Het is een kunst in verbinding heldere schone grenzen aan te geven. Als iemand me keer op keer verleid tot op de grens en ik alsmaar nee moet zeggen, kan de ander mij blijkbaar nog niet verstaan.
Huidhonger maakt dat het lichaam verlangend is aan de bevestiging via de tastzin.
Deze tijd zijn wij door huidhonger vatbaarder voor grensoverschrijdende acties omdat de fysieke behoefte schreeuwt.
Dit brengt verwarring. Zeker voor mensen die niet in de luxe positie verkeren van een vaste relatie.

De kunst van heilig samenkomen.

Als we een tempel van samenkomen willen creëren vraagt dit onze inzichten van sleutel en entree te verkennen, aangeven van grensgebieden en elkaar te respecteren. Schone sex is een mysterie, een geheime wereld van schakelingen en schijfjes. Zij liggen verscholen, laag voor laag achter de entree. Het ultieme verlangen van samenzijn is vrede vinden.
Gerespecteerde sleutel en slot genereren voor elkaar, een schone unieke veilige ruimte waar welzijn op mij wacht. Hoe draag ik zorg voor een intiem ontmoeten?
Vrede is alleen daar als je elkaar schoon ontmoet.

Door wie

Al 33 jaar gaat Anneke Wittermans ervanuit dat mensen op hun eigen benen kunnen staan. Dansen vraagt zelf te staan. Eigen verworven inzichten en besluiten blijken vaak relevant en uitvoerbaar. Meestal is Anneke een katalysator in het proces, zij zet de eigen ontwikkelingsgang duurzaam in beweging. Zij opent nieuwe gezichtspunten,geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Met humor, compassie, en een heldere kijk brengt zij speels en levendig licht in de situatie. Op integere wijze biedt zij een beschermde ruimte waarin de cliënt zelf tot inzichten komt, of besluiten neemt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans
Woonplaats: 
Epe
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling