Dromen Ontcijferen

Dromen Ontcijferen
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Dromen zijn de boodschappers van je onderbewustzijn. Ze laten je levensthema's zien en zijn wegwijzers naar de toekomst met een knipoog naar het verleden. Soms ontcijfer je zelfs onopgeloste zaken uit je familie die je op mag ruimen waardoor je met nieuwe inzichten de weg kunt vrijmaken voor het heden en de toekomst.

Wat betekenen ze, de onsamenhangende verhalen, de heldere utopieën of de gekke beelden waar je geen touw aan kunt vastknopen.

Dromers, we gaan ermee aan de slag door ze op te schrijven, te tekenen en met praktische (adem) oefeningen te begrijpen.

 

Benodigheden (meebrengen):

- Een aantal dromen (ongeveer 3) die je hebt gehad
- Pen en papier
- Tekenvel en pastelkrijt en kleurpotloden
- Een yogamatje en deken

Wordt gehouden op:Over de docent

Dreamshield heeft praktijk voor natuurgeneeskundige en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid was haar eerste boek. In dit boek beschrijft zij haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar) bij wie zij haar dromen leerde meesteren; een traditie die in stammen werd doorgegeven. Haar tweede boek de Sluipkunstenaar is een vervolg hierop en daarin beschrijft zij de kunst van het sluipen. De kunst van het dromen en de kunst van het sluipen behoren tot de kennis van de tovenaarstraditie met als doel om de totaliteit van het Zelf te bereiken. Dreamshield heeft haar persoonlijke ervaringen gedurende haar leertijd zorgvuldig vastgelegd en dat heeft uiteindelijk geleid tot deze uitgaves.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling