Het Transformatiespel - geannuleerd

Het Transformatiespel - geannuleerd
Lieke Winkler Prins, Het Helende Ritme
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

"In de stilte van je eigen innerlijk wordt je duidelijk wat waar is"
Deze uitspraak van Confucius kwam ik jaren geleden tegen en voelde voor mij direct heel waar. Voor mij is dit waar het Transformatiespel over gaat. Diep in jouzelf weet jij wat je antwoord is op waar jij mij zit, waar jij een vraag over hebt, welke richting je wilt gaan.

Het Transformatiespel is een levensspel dat je helpt bij het verkrijgen van inzicht of bewustzijn over iets waar je tegen aan loopt of een persoonlijke vraag waar je mee zit. Je krijgt, op een andere manier dan je waarschijnlijk gewend bent, antwoord op vragen die je jezelf stelt, over ontplooiingsrichtingen die je zoekt of oplossingen voor problemen waar je mee zit, gedrag waar je tegen aanloopt en je graag wilt veranderen.

Het Transformatiespel helpt je om hier inzicht en bewustzijn in te krijgen en gaat ervanuit dat iedereen alle antwoorden bij zich draagt. Door een blokkade, blinde vlek of belemmering kom je hier echter niet bij. Het is een krachtig en diepgaand middel en helpt je ook om in contact te komen met je zielskwaliteiten.

Tijdens de workshop zijn we met maximaal 4 deelnemers. Elk bewandelt het eigen levenspad en komt zo tot inzichten door het onderzoeken en geven van betekenis aan de gebeurtenissen die naar voren komen. Je kunt situaties tegen komen die je uit je dagelijks leven herkent. Hier open, eerlijk en geholpen door mij, op diepere lagen naar kijken, zal je helpen te ontdekken wat voor jou belangrijk, moeilijk en uitdagend hierin is en wat je kunt veranderen. Je verkrijgt inzicht in belemmeringen die je tegenkomt.

De workshop duurt een hele dag. Dit lijkt misschien lang. Mijn ervaring is dat zo'n dag omvliegt en wanneer ik aangeef dat we gaan afronden, de deelnemers zeggen: "nu al?" en zij veel inzicht en helderheid hebben gekregen.

Wordt gehouden op:

  • :


Over de docent

Al jaren geef ik workshops Het Transformatiespel. Ik leerde het Transformatiespel kennen tijdens de periode die ik in de Findhorn Foundation in Schotland doorbracht. Meerdere keren heb ik daar toen het Transformatiespel gespeeld. Hierna heb ik daar de opleiding tot Facilitator hiervan gedaan en ging ik workshops hiermee geven. In 2010 kwam Reconnective Healing op mijn pad, voelde ik direct hier een groot ja bij en volgde ik de training om dit te mogen geven. In 2016 kwam Lama Gangchen Rinpoche op mijn pad, werd ik leerling van hem en mocht ik van hem vele initiaties ontvangen, waaronder de initiaties in Tibetaanse Reiki. Ook volgde ik opleidingen in Gestalt Psychotherapie en was ik jarenlang verbonden aan dit opleidingscentrum. Hiernaast ben ik ook docente Sacred Dance.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Lieke Winkler
Organisatie: 
Het Helende Ritme
Woonplaats: 
Zwolle
Telefoonnummer: 
06 - 27374216
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lieke Winkler Prins, Het Helende Ritme

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling