Energetisch profiel

Energetisch profiel
Marinke Teunissen
Individuele behandeling

Wat is het en wat doet het met je? Een energetische profiel (ook wel aurareading) geeft je meer zelfinzicht. Het is een moment opname waarbij ik 'in zoom' op je persoonlijke en energetische uitstraling. Het is een stroom met praktische informatie. Ik benoem jouw kwaliteiten, ontwikkelingen, belemmeringen en verlangens in je huidige leven. Deze moment opname geeft inzicht in jouw levensvragen en helpt je om optimale keuzes te maken.

Dit is niet bedreigend of spannend maar een cadeautje voor jezelf, want je zult jezelf er in herkennen en het zal je helpen je diepste verlangen te ervaren en stappen te zetten om het werkelijkheid te maken. Het is een hele mooie aanvulling op de workshop Vision Board die ik geef.

Het geeft je een boost: mensen maken zich vaak klein. Dit helpt om je om nog meer in je kracht te komen.

Het maken van een energetisch profiel duurt circa 1,5 uur.

 

Door wie

Mijn naam is Marinke Teunissen en ik geef Vision Board workshops. Creativiteit en verbeelding zijn voor mij een verrijking van het leven en een ingang voor intuïtie en spiritualiteit. Daarnaast werk ik met energie en geef ik aura readingen. Ik heb een passie voor het begeleiden van diepgaande verandering in organisaties en teams. Ik wil bijdragen aan een veilige omgeving waarin eenieder zich kan openen voor zichzelf, zodat hun creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Meer informatie

Alle activiteiten van Marinke Teunissen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling