Land Art: Universum - Aarde

Land Art: Universum - Aarde
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

We gaan met minimale materialen landschapskunst creëren. We maken gebruik van de grond (het grote ruime veld) van de locatie en stammen en takken van de omringende bomen. Het creatieproces creërt de magie zelf... er ontstaat een verrassende nieuwe beleving van de plek.

Universum - Aarde

We vormen een open ruimtelijke halve cirkel op Aarde. In deze cirkel construeren we samen een nieuwe Aarde, vormgegeven middels een bol (met een diameter van twee meter!), bestaande uit cirkels gemaakt van takken.

Kleine cirkels, grotere cirkels, in nog grotere en grotere en dat alles in verbinding en harmonieuze samenhang- en werking.

Iedereen die wil kan deze nieuwe Aarde mede vormgeven door cirkels van takken te maken en te verbinden met de andere.

Vervolgens gaan we de Aarde-bol versieren met lapjes stof waarop we onze stem kunnen laten horen door een woord, of een zin te schrijven op de reep stof, die we uiteindelijk eraan vastknopen of hangen. We geven hiermee een wens wat we aan Aarde, en dus ook aan onszelf toebidden.

Zondag van 16.30 – 17.30 uur. Inschrijven via het informatiebord. 

Door wie

Caspar is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Hij was als docent betrokken bij de Academie voor Bouwkunst en begeleidde workshops voor de studenten met als doel een verandering/transformatie creëren in het landschap. Vaak waren dat artistieke ideeën, speels en kunstzinnig. Caspar houdt ervan om mensen en landschap met elkaar te verbinden. De ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur. Deze oerverbinding herstellen dmv respectvolle landart. Mensen uitdagen om zich open te stellen, hun hart en ziel te laten spreken zodat de ziel van de natuur met de ziel van de mens in verbinding kan komen.

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van inspirerende workshops. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron en jezelf tot expressie te brengen dmv blog coaching en bewustmakende dans & beweging

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Caspar Slijpen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling