Oproep tot het meenemen van een Geschenk voor de Toekomst

Oproep tot het meenemen van een Geschenk voor de Toekomst
Harmen de Haas en Gerwine Wuring
Ceremonie

Voor dit Eigentijdse Festival vinden we het fijn als ieder een 'Geschenk voor de Toekomst' mee wil nemen. We zullen op het veld van het centrale vuur, voorafgaand aan het festival, een grote kring van boomstammen opstellen, waar je het geschenk neer kunt leggen of op kunt hangen. Dus wees creatief, zodat we met al onze geschenken en de intenties die we daarmee inbrengen, een gemeenschappelijk veld van aandacht neerzetten, bij aanvang van het festival.

Ps De openingsceremonie van het Eigentijds Festival 2021 zal staan in het teken van het eren en respecteren van een gezonde toekomst van de Aarde. De schone lucht, het zuivere water, de rust en de stilte, alle kwaliteiten van Gaia en de ongeziene werelden, waar we op ECOlonie nog volop van kunnen genieten. Met deze ceremonie willen we aan onze mede aardbewoners duidelijk maken dat het ons menens is, verantwoordelijkheid te dragen voor een stralend leefbare planeet Aarde.

Tijdens deze opening zullen we ook het centrale vuur ontsteken, dat naar goede traditie gedurende het gehele festival zal branden. Het vuur wordt pas weer gedoofd tijdens de Eindceremonie op donderdagavond.

Openingsceremonie zondagmiddag 27 juni
15.30 uur op het Centrale Veld, neem je Geschenk voor de Toekomst mee.

Sluitingsceremonie donderdag 1 juli
19.30 uur op het Centrale Veld

We hopen jullie te treffen binnenkort....

Alle activiteiten van Harmen de Haas en Gerwine Wuring

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling