Deep loving Sacred Sexuality - verbindings oefeningen

 Deep loving Sacred Sexuality - verbindings oefeningen
Lara Craenmehr en Arie Schockaert
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Zodra we elkaar zien is er al verbinding, maar hoe is die verbinding? En wat merk je op bij jezelf als iemand jou opmerkt? De vraag is niet om verbinding met elkaar aan te gaan, want die is er al. Waar we aan werken is of je die verbinding kunt en wilt verdiepen met de ander. Laten we dat gaan onderzoeken en plezier mee maken.

In deze workshop zullen we verschillende oefeningen delen die kunnen worden gebruikt om meer open, liefdevol en in het heden met elkaar te verbinden. Door beweging, adem, aanraking, inquiry samen met een ander kunnen we dieper en bewuster verbinden.

De workshop is zowel voor singles, als voor mensen die een relatie hebben en alleen willen komen en voor stellen.

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagochtend: [137] Deep loving Sacred Sexuality - verbindings oefeningen


Over de docenten

Arie is een interdisciplinaire kunstenaar, lichaamsgerichte therapeut en leraar van psycho-spirituele oefeningen. Hij heeft een actieve dansmeditatie gemaakt, Reconnective Dance, en ontwikkelt deze voortdurend. Deze creatie is het resultaat van zijn onderzoek en ervaring met veel verschillende psycho-spirituele oefeningen. Hij is Healing Tao-leraar en Biodynamic Breathwork facilitator. Zijn passie is om deze oefeningen op zijn eigen unieke manier toegankelijk te maken voor de wereld. In zijn praktijk en workshops gebruikt hij eigen muziek om deze psycho-spirituele oefeningen effectiever en toegankelijker te maken.

Lara geeft trainingen en lezingen over hoe we ons tot de ander verhouden met invloeden uit de filosofie, clownerie en het sjamanisme. Ze heeft een tijd in Frankrijk gewoond, in de Katharen regio en geleerd over de Heilige Relatie tussen Jezus en Maria Magdalena. Ook heeft ze daar kennis gemaakt met de sjamanistische traditie van de Qero’s en de Munay Ki. Ze is een rondtrekkende mysticus, altijd op zoek naar heilige plekken en avontuur. Tot slot is zij seksueel voorlichter, gespecialiseerd in de vrouwencyclus.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Arie Schockaert
Woonplaats: 
Lent
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lara Craenmehr en Arie Schockaert

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling