Het Mannelijke en het Vrouwelijke ervaren

Het Mannelijke en het Vrouwelijke ervaren
Lara Craenmehr en Arie Schockaert
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop gaan we kennis maken met het mannelijke en het vrouwelijke op zichzelf. Dus nog zonder de interactie en samensmelting. Wat houdt het vrouwelijke in? Wat houdt het mannelijke in?

Tijdens de workshop zullen we de groep opsplitsen en een deelcirkel doen met alleen de vrouwen en alleen de mannen en wat oefeningen doen speciaal voor het mannelijke en speciaal voor het vrouwelijke. Tot slot komen we samen en aanschouwen we in het lichaam hoe het voelt en hoe het eruit ziet als vrouwen zich verbinden met het vrouwelijke, wat voor effect heeft dit op de mannen. Maar ook zullen de mannen zich verbinden met het mannelijke in zichzelf. Lukt het om bij jezelf te blijven in deze samenkomst? Wat merk je op bij jezelf?

Wordt gehouden op:Over de docenten

Arie is een interdisciplinaire kunstenaar, lichaamsgerichte therapeut en leraar van psycho-spirituele oefeningen. Hij heeft een actieve dansmeditatie gemaakt, Reconnective Dance, en ontwikkelt deze voortdurend. Deze creatie is het resultaat van zijn onderzoek en ervaring met veel verschillende psycho-spirituele oefeningen. Hij is Healing Tao-leraar en Biodynamic Breathwork facilitator. Zijn passie is om deze oefeningen op zijn eigen unieke manier toegankelijk te maken voor de wereld. In zijn praktijk en workshops gebruikt hij eigen muziek om deze psycho-spirituele oefeningen effectiever en toegankelijker te maken.

Lara geeft trainingen en lezingen over hoe we ons tot de ander verhouden met invloeden uit de filosofie, clownerie en het sjamanisme. Ze heeft een tijd in Frankrijk gewoond, in de Katharen regio en geleerd over de Heilige Relatie tussen Jezus en Maria Magdalena. Ook heeft ze daar kennis gemaakt met de sjamanistische traditie van de Qero’s en de Munay Ki. Ze is een rondtrekkende mysticus, altijd op zoek naar heilige plekken en avontuur. Tot slot is zij seksueel voorlichter, gespecialiseerd in de vrouwencyclus.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Arie Schockaert
Woonplaats: 
Lent
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lara Craenmehr en Arie Schockaert

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling