Algemene Voorwaarden

Update
Per 26 januari 2021 zijn de voorwaarden geupdate ivm corona. 

Annuleringen

Bij verhindering cq annulering ben je het gehele bedrag van deelname en accommodatie reservering verschuldigd. Er is een uitzondering voor de maaltijden die je reserveert bij de Eigentijds Keuken, hiervoor geldt dat je bij annulering tot 12 juni 2021 15% van het bedrag bent verschuldigd. Vanaf 13 juni 2021 ben je het volledige bedrag voor de maaltijden verschuldigd. We zijn dan nl. al zelf verplichtingen aangegaan bij de leveranciers.

Advies
Om teleurstelling te voorkomen raden we aan – een ieder maakt zelf die afweging – zelf een annuleringsverzekering af te sluiten i.v.m. onverhoopte ziekte of andere redenen van verhindering. De premie voor zo’n verzekering is niet hoog. Informeer bij je bank of verzekeringsmaatschappij.
Ieder jaar krijgen wij nl. enkele verzoeken om terugbetaling van het inschrijfgeld. Helaas kunnen wij, hoe graag we ook zouden willen, daaraan niet voldoen, omdat we op basis van de inschrijvingen zelf verplichtingen zijn aangegaan.

Boekings- en annuleringsvoorwaarden deelname en verblijfsaccommodatie

1. Je kunt je inschrijven voor deelname en verblijf via onze website www.eigentijdsfestival.nl
2. Na ontvangst van de inschrijving versturen we binnen 4 werkdagen een bevestiging per email.
3. Na ontvangst van de bevestiging van de inschrijving dient het volledige reserveringsbedrag van deelname en verblijf binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging op onze Nederlandse rekening overgemaakt te worden. Dit kan via Ideal of via bankoverschrijving.
4. Indien de reservering binnen een week voor aanvang van het Festival (na 19 juni 2021) wordt gedaan, dient bij aankomst het gehele reserveringsbedrag te worden betaald. Deze betaling kan alleen contant.
5. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving en reservering van maaltijden definitief.
6. Annuleren kan uitsluitend per email. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van ons.
7. Bij annulering ben je het gehele reserveringsbedrag van deelname en/of verblijfsaccommodatie verschuldigd. 
8. Mocht het Eigentijds Festival niet door kunnen gaan vanwege dwingende overheidsmaatregelen, dan wordt je reservering kosteloos geannuleerd, zonder aftrek van administratiekosten. Indien je al betaald had, wordt het volledige bedrag terugbetaald, of je laat het staan voor betere tijden in de vorm van een tegoed. 
9. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan – een ieder maakt zelf die afweging – zelf een annuleringsverzekering af te sluiten i.v.m. onverhoopte ziekte of andere redenen van verhindering.

Overigen

1. Je neemt op eigen risico deel aan de activiteiten die op de festivalterreinen plaats vinden. De organisatie – association ECOlonie - is niet aansprakelijk voor eventuele schade met betrekking tot jezelf of je persoonlijke eigendommen.
2. Honden cq huisdieren zijn tijdens het festival niet welkom bij workshops en activiteiten, wel op de camping als je in je eigen tent, caravan of camper verblijft. Honden cq. huisdieren worden alleen in overleg met de festivalorganisatie toegelaten in de kamers of huurtenten. Honden mogen geen overlast veroorzaken, dienen aangelijnd te zijn en uitgelaten te worden buiten het festival- en campingterrein (er is bosgebied vlakbij).
3. Er mag niet gerookt worden op alle terreinen van Ecolonie, ook niet in of bij je eigen tent of caravan. Dit geldt ook voor alle vormen van E-smoking. 

Boekings- en annuleringsvoorwaarden maaltijden bij de Eigentijdse Keuken

1. Je kunt maaltijden reserveren via de website www.eigentijdsfestival.nl . Je ontvangt daarvan binnen 4 werkdagen per email een bevestiging.
2. Na ontvangst van de bevestiging, dient het volledige reserveringsbedrag van de maaltijden binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging op onze Nederlandse rekening overgemaakt te worden. Dit kan via Ideal of via bankoverschrijving.
3. Indien de reservering van maaltijden binnen een week voor aanvang van het Festival (na 19 juni 2021) wordt gedaan, dient bij aankomst het gehele reserveringsbedrag te worden betaald. Deze betaling kan alleen contant.
4. Na ontvangst van de betaling is de reservering van maaltijden definitief.
5. Annuleren kan uitsluitend per email. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van ons.
6. Mocht het Eigentijds Festival niet door kunnen gaan vanwege dwingende overheidsmaatregelen, dan wordt je maaltijdreservering kosteloos geannuleerd, zonder aftrek van administratiekosten. Indien je al betaald had, wordt het volledige bedrag terugbetaald, of je laat het staan voor betere tijden in de vorm van een tegoed.
7. Bij annulering na 13 juni 2021 ben je het volledige reserveringsbedrag voor de maaltijden verschuldigd.
8. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan – een ieder maakt zelf die afweging – zelf een annuleringsverzekering af te sluiten i.v.m. onverhoopte ziekte of andere redenen van verhindering.